Rioleringsproblemen? Bel onze Rioleringswerkzaamheden dienst

Nederland heeft één van de beste rioleringsstelsels van de wereld. In de tweede helft van de 19e eeuw zijn de eerste rioolstelsels in ons land ontstaan. Als eerste in de grote steden en later kwamen ook de kleinere steden en dorpen aan de beurt. Tegenwoordig is bijna iedereen van de bevolking aangesloten op het riool. Alleen woningen die te ver van de normale riolering liggen hebben nog geen aansluiting. Deze woningen beschikken meestal over een eigen riolering met zuivering.

In Nederland ligt inmiddels meer dan 110.000 kilometer aan riolering. Van oude gresbuizen tot aan grote rioleringsbuizen in de steden. Deze rioleringen vergen veel onderhoud en regelmatig ontstaan er mankementen aan rioleringen.

MBG Diensten is uw partner in het ontdekken en het repareren van mankementen in rioleringen bij u thuis of uw bedrijf. Wij zijn specialist in het vinden van scheuren en gaten, hoe klein dan ook, met behulp van rook. Samen met u gaan we daarna in overleg om de reparatie aan uw riool te verrichten. Na de reparatie kunt u weer gebruik maken van een veilig en betrouwbaar riool.

Nieuwbouw

Ook voor de aanleg van nieuwe rioleringen bij nieuwbouw of verbouw bent u bij MBG diensten aan het juiste adres. Naast advisering kunnen wij ook de aanleg verzorgen van uw nieuwe riolering.